Opvoeden in No-nonsense Stijl

Wie

Bureau de Boer is een in kinderen gespecialiseerd advies en ontwikkelingsburo van Anneke G. H. de Boer.

Anneke aan het woord:

"....Mijn hele leven heeft zich rond kinderen afgespeeld. Als jong meisje pastte ik op vele kinderen. Later werkte ik in de kinderopvang en kreeg zelf een fijne zoon. Vervolgens kwamen er drie stiefkinderen bij. Zo werd ik ervaren in kinderopvang en opvoeden en richtte ten slotte een bureau in opvoedingsondersteuning op; Bureau de Boer. In 2012 voegde ik aan die ervaring een afgeronde studie pedagogiek toe.

Tegenwoordig zet ik mij in voor alle kinderen, van pasgeboren tot puber, van gehandicapt tot gezond. Voor kinderen in NL maar ook voor kinderen elders in de wereld. Ik realiseer diverse projecten en workshops over alles wat met kinderen te maken heeft. Soms voor lagere scholen, soms voor kinderopvang, soms help ik ouders van kinderen bij kwesties en incidenteel zie je mij misschien weleens in een middelbare school..."

Algemene voorwaarden

In het kort komt het hierop neer dat we samen een duidelijke, heldere afspraak maken. Als er iets veranderd laten we elkaar dit tijdig weten. In geval van verhinderd zijn graag 24 uur van tevoren doorgeven. Bij ziekte gewoon even mailen. In overleg maken we een nieuwe afspraak.

 

Beroepscode

Alles wat we uitwisselen mondeling én schriftelijk gaat op basis van wederzijds respect en vertrouwen en blijft tussen ons. Ik handel met respect voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid. Alleen de eind-evaluatie wordt digitaal bewaard. De rest gaat weg. Gegevens komen nooit in handen van derden.

Geven aan projecten voor kinderen  

 

Jaarlijks geeft Bureau de Boer een percentage van de omzet aan een project voor kinderen. Weeshuis Dom Dziecka Wiosna was een vast project. Microkrediet voor moeders ook. Niet alleen in geld maar juist ook in tijd, energie en vakkennis wordt gegeven.

Een voorbeeld is de in 2014 aan de praktijkruimte gerealiseerde vondelingekamer. Dit gebeurde in samenwerking met Barbara Muller. De beschermde Wiegkamer in Groningen is onderdeel van de sticthing Beschermde Wieg Nederland.

Gezond ondernemen

We bereiden de wereld vandaag voor, voor onze kinderen van morgen. Naast milieuvriendelijk inkopen, respectvol omgaan met cliënten, iedereen recht geven op de diensten, is ook het opbouwen van duurzame relaties met organisaties en samenwerkingspartners een doel. Dat is duurzaamheid.

Invisible Children

Invisible Children Inc. is een non-profit organisatie die financiële bronnen beschikbaar stelt om kinderen te helpen ontvluchten aan kinderlegers of aan kinderen die op de vlucht zijn uit angst (de zogenaamde nightwalkers).

Naar de website van invisible children

Doorzoek de website

Anneke

'Denk blij. Wees jezelf. Begin meteen.'

Adequaat coach

Inspirerend motivator

Professioneel trainingsfacilitator

Ervaren * Flexibel * Kordaat Authentiek

 

 op facebook

 op Linkedin

ga naar de weblog

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in het Handelsregister onder nummer 01144736.

 

 

 

 

 

2009 all rights reserved

Maak een gratis websiteWebnode