Opvoeden in No-nonsense Stijl

Wat doet Bureau de Boer voor kindercentra

Voor professionals in kindercentra en andere professionals die beroepshalve met kinderen te maken hebben, doet Bureau de Boer het volgende:

  • Opvoedingsondersteuning
  • Training & opleiding 
  • Advisering & coaching
  • Teambegeleiding
  • Observatie
  • Conferenties beleggen
  • Het organiseren van presentaties en workshops voor professionals in de kinderopvang of ouders
  • Het geven van voorlichting over gevraagde onderwerpen
  • Interim-management en projectmanagement voor kinderopvangorganisaties

Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen. (zie contactgegevens)

vakinformatie voor professionals

03-05-2011 10:40

Kinderopvang wacht strenge controle

Vanaf 2012 komen er strengere en onaangekondigde controles in de kinderopvang. De inspectie zal vooral gericht zijn op de dagelijkse praktijk, zoals het aantal leidsters op de groep, de...
03-05-2011 10:35

Pedagogisch kader voor bso gepubliceerd

Het 'Pedagogisch kader kindercentra 4-13 jaar' is verschenen. Het kader schetst de kenmerken van een goede en leuke buitenschoolse opvang. Aan bod komen pedagogische kennis, doelen en middelen....

samenwerking met kindercentra

Waar het managementadvies en pedagogische kwaliteit betreft werkt Bureau de Boer nauw samen met verscheidene kinderopvanglocaties in Groningen en omstreken.

 

Een mooi voorbeeld van een dergelijke samenwerking is Villa Oostwold. Villa Oostwold is een veilige en gedegen kinderopvanglocatie met service in de vorm van het verstrekken van warme maaltijden, luiers en een hoge mate van flexibiliteit.

Medewerkers van Villa Oostwold krijgen trainingen en begeleiding van Bureau de Boer, waarin allerlei onderwerpen met betrekking tot opvang, kinderen en ouders worden behandeld. Hiermee wordt er samen gewerkt aan een hoge pedagogische kwaliteit omdat we allebei kwaliteit voor kinderen én ouders belangrijk vinden.

 

Vakblad of boek

   

Welk advies geef je ouders over het speengebruik van hun driejarige? En wat houdt de Reggio Emilia-methode ook alweer in? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen vind je in dit boek.

In ABC voor de kinderopvang worden meer dan 75 verschillende onderwerpen beschreven die voor pedagogisch medewerkers relevant zijn. De theorie wordt bondig beschreven, daarnaast staat het boek vol met praktische adviezen en nuttige doorverwijzingen. De alfabetische rangschikking en het handzame formaat maken het eenvoudig in het gebruik.

bestel het boek hier
 

Doorzoek de website

Anneke

'Denk blij. Wees jezelf. Begin meteen.'

Adequaat coach

Inspirerend motivator

Professioneel trainingsfacilitator

Ervaren * Flexibel * Kordaat Authentiek

 

 op facebook

 op Linkedin

ga naar de weblog

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in het Handelsregister onder nummer 01144736.

 

 

 

 

 

2009 all rights reserved

Maak een gratis websiteWebnode