Opvoeden in No-nonsense Stijl

Feedback

 

Bij deze willen we te kennen geven dat we de samenwerking met Bureau de Boer als zeer prettig hebben ervaren. De cursus die gegeven werd was zeer deskundig en waardevol. Personeelsleden waren zeer enthousiast.

Ik zou mensen echt aanbevelen om met Bureau de Boer in zee te gaan. Zeer deskundig, betrouwbaar.

Namens Christelijke kinderopvang Ikke,

Joan Creebsburg, manager kinderopvang

 

Begeleiding bij voogdij & rechtszaak

Ik heb me gsteund gevoeld en was blij met de snelheid waarmee de hulp kon starten. Enkele woorden die ik aan Anneke en aan Bureau de Boer wil geven zijn: praktijkervaring, erkenning, herkenning, betrokkenheid, serieus nemen, gelijkwaardigheid, spontaniteit, levenservaring.

Fam. B.

Gesprek met Bureau de Boer

Ik kon nu goed beslagen ten ijs het gesprek met juf aangaan. Jouw adviezen zijn met de IB-er besproken en worden nu toegepast op school. Mijn dochter heeft nu een eigen time-out plekje op school en er is afgesproken dat als zij boos wordt er pas met haar gepraat wordt als ze weer rustig is. Al met al dus weer een stukje op de goede richting!

Fam. M.
 

 

 

 

Ouderbegeleiding

ik heb veel vertrouwen gehad in de begeleiding vanuit Bureau de Boer. Het meeste heb ik eigenlijk gehad aan de gesprekken zelf en het me gesteund weten en voelen. Wat af en toe moeilijk was, was het naar mezelf kijken en daar iets te veranderen wat uiteindelijk goed lukte.

Fam. R.

 

Ouderbegeleiding van Bureau de Boer

Ik heb veel gehad aan je tips over slapen, eten, de vaardgheid gehoorzaamheid aanleren en vooral ook naar mezelf te luisteren; waar liggen mijn eigen grenzen. Het was een prettige, duidelijke begeleiding met veel praktische tips.

Fam. M

 

Al een aantal jaren werken we nu samen met Bureau de Boer. Op verschillende gebieden. In overleg is alles mogelijk en dat geeft veel vrijheid om echt alles uit bijvoorbeeld de medewerkers te halen en trainingen.

Anneke geeft allereerst jaarlijks training aan het hele team van het kinderdagverblijf. Dit zijn BKK trainingen, volledig gericht op de ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers. Anneke weet het altijd breder te trekken, dan alleen maar theorie. De dagelijkse praktijk van de opvang wordt er ook in meegenomen. Dat is pas echt waardevol, want dan beklijft de informatie ook, want het wordt de dagelijkse praktijk voor de medewerkers.

Daarnaast is Anneke altijd aanwezig bij ouderavonden en andere informatieavonden, om laagdrempelig ouders advies te kunnen geven. Ouders ervaren dit als zeer prettig, om op deze manier advies te kunnen vragen.

Als laatste coached Anneke mij als directeur in de kinderopvang. Ik ervaar dit zelf als een enorme steun!Het geeft mij richting, ze denkt mee over de organisatie, omgang met medewerkers en ik krijg feedback op mijn eigen functioneren. Erg waardevol.

Kortom het is dus een aanbeveling op alle vlakken in een kinderopvangorganisatie. Anneke haar deskundigheid is erg waardevol voor onze organisatie geweest in de opstartfase en nu nog steeds nu we 4 jaar draaiende zijn.

 

Namens Kindercentrum Villa Oostwold,

Gitte Affara

Directeur Villa Oostwold

 

Op deze pagina kunt u reageren op de website of een aanbeveling doen over de samenwerking met Bureau de Boer. Ook vindt u hier geplaatste reacties en aanbevelingen. Alvast bedankt voor je reactie.

Let op: Je emailadres wordt niet weergegeven en je naam wordt weergegeven als fam. X of voornaam en eerste letter achternaam. Wat je wilt.

  

 

 

Training kindercentrum

Het complimenteren van kinderen doe ik nu echt vaak en nu ik daarbij op de reacties van kinderen bewust let zie ik hoe blij ze van complimentjes worden en hoe het ze "sterkt". Dat maakt de sfeer erg positief en ik word er zelf ook blij van dat het de kinderen zón goed doet! 

E. S., pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

 

Training over Spelen en Ontwikkelen in een kindercentrum

  • "..De verschillen tussen jongens en meisjes weet je, maar toch handig om dit weer even op te frissen. Net als over het manipulatief spel van 2 jarigen .."
  • "Ik heb het meest gehad aan de handvatten die we aangereikt kregen om spel weer op gang te brengen."
  • "..Ik vond het het leukst dat we casussen uit de praktijk bespraken en ervaringen hierover deelden.."

Een aantal pedagogisch medewerksters van een kindercentrum te G.

Ouderbegeleiding

Ik vond de begeleiding goed. We kregen duidelijke instructies speciaal gericht op ons gezin. Fijn dat het ook mogelijk was om tussendoor vragen via de mail te sturen! Hartelijke dank voor je begeleiding. Het heeft ons én onze zoon erg geholpen om het weer gezellig te hebben met elkaar.

Fam S.

 

Ouderavond over internet op Basisschool

Onlangs heeft Anneke een onderdeel van onze jaarlijkse ouderavond verzorgd: een kringgesprek met ouders over kinderen & internet. Dit was erg leuk en leerzaam! Anneke nam leiding in het gesprek, kwam met vragen en gaf duidelijke adviezen en informatie. Een aanrader!

C. Pijpker, oudercommissie OBS de Lindehof

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ouderbegeleiding

Hartelijk dank voor je begeleiding! Al tijdens het eerste telefoontje kreeg ik het gevoel dat je goed aanvoelde wat voor kind onze zoon is en waar wij mee worstelden. Het heeft ons én onze zoon erg geholpen om het weer gezellig te hebben met elkaar.

Fam S.

 

Training kindercentrum

Ik wil je heel erg bedanken voor deze leerzame training. Ik heb er echt veel aan in mijn werk, maar ook in mijn gezin, met mijn vrienden en met mijn familie.

Marieke R.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ouderbegeleiding

Anneke, bedankt. Je nam de tijd en had veel geduld dingen uit te leggen. Dagelijks maken wij gebruik van je tips!

Fam. D.

 

 

Ouderbegeleiding

Anneke heeft ons geholpen om weer harmonie in het gezin te krijgen. Als moeder heb ik nu weer het gevoel de touwtjes in handen te hebben. Heel fijn.

Fam. M.

Doorzoek de website

Anneke

'Denk blij. Wees jezelf. Begin meteen.'

Adequaat coach

Inspirerend motivator

Professioneel trainingsfacilitator

Ervaren * Flexibel * Kordaat Authentiek

 

 op facebook

 op Linkedin

ga naar de weblog

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in het Handelsregister onder nummer 01144736.

 

 

 

 

 

2009 all rights reserved

Maak een gratis websiteWebnode